Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy SGC

Generál Jonathan Jack O’Neill

První velící důstojník týmu SG-1. Ve svých 18 letech vstoupil do armády, ukázal výborné letecké schopnosti a byl přidělen do speciálních jednotek. Když se jeho syn Charlie nechtěně zemřel, odešel z armády.  Po smrti syna se rozvedl se svojí ženou a žije sám. Vedl tým, který prošel poprvé Hvězdnou Bránou na Abydos. Po několika misích přes celou galaxii a po nesčetných dobrodružstvých se stal generálem a vedl program Stargate. Po nástupu Henryho Heyese do funkce prezidenta se stal generálmajorem a nyní vede Domácí bezpečnost.


Plukovník Cameron Mitchell

 

Plukovník Cameron Mitchell je nadaný stíhací pilot, který byl vážně zraněn při ochraně Země před Anubisem a jeho flotilou. Po jeho plném zotavení příjmul funkci velitele jednotky SG-1. Přemluvil Daniela Jacksona, Samanthu Carterovou a Teal’ca, aby se vrátili zpět k jednotce a společně se vydali bojovat proti Oriům.


Plukovník Samantha Carterová

 

Brilatní a krásná plukovnice Letectva, Samantha Carterová, je geniální astrofyzička a expert na technologii brány. K Velitelství Hvězdné brány je velmi loajální a má skvělý vojenský výcvik.


Teal’c

 

Teal’c je mimozemšťan z rasy Jaffů. Jaffové nosí goaul’dí larvy ve svém břiše. Tito symbionti, které nosí každý Jaffa, pomáhají a udržují imunitní systém této rasy. Jejich předkové pochází ze Země.

Teal’c již symbionta nemá, používá tretonin, který vyvinuli lidé ze Země. Tretonin pomáhá Jaffům přežít bez goaul’dích larev a pomáhá stejně jako symbiont imunitnímu systému.

Když se Teal’c připojil k jednotce SG-1, musel opustit svého syna Rya’ca a svoji ženu Drey’auc. Jeho rodinu ochraňoval mistr Bra’tac, který Teal’ca učil a byl jeho mistrem.

Jeho životním cílem bylo zničit Goaul’dy a získat pro svůj Jaffský lid svobodu.


Doktor Daniel Jackson

 

Veterán z první průzkumného týmu na Abydos. Dr. Daniel Jackson je antropolog, lingvista a odborník na starověké a současné kultury. Mluví více než 20ti jazyky, včetně staroegypštiny. To on původně pomohl rozluštit kartuši a stál za otevřením Hvězdné brány na Zemi. Jeho „šílené“ teorie o tom, že pyramidy sloužily jako přistávací plochy pro mimozemské lodě a mnohé další se nakonec potvrdili, když společně s SG-1 prozkoumával galaxii.


Vala Mal Doran

 

Vala je plánující a sobecký podvodník. Získala si srdce Daniela Jacksona a později se přidala k týmu SG-1.


Generál Hank Landry

 

Generál Hank Landry byl odvolán z důchodu, aby nahradil svého přítele, Jacka O’Neilla, ve funkci velitele Velitelství Hvězdné brány.


Generál George Hammond

 

Generál George Hammond převzal velení nad Velitelstvím Hvězdné brány a všemi jednotkami hned na začátku programu od generála Westa. Je to opravdový vojenský vůdce a moudrý člověk. Pro ochranu planety a lidstva je ochoten podniknout cokoli.

Později byl povýšen na velitele Domácí bezpečnosti. Hammond zemřel na srdeční infarkt a loď třídy Daedalos byla pojmenována po něm – BC-304 George Hammond.


Jonas Quinn

 

Jonas Quinn je člověk z planety Langara. Poprvé se objevil v epizodě „Meridian“, v páté sezóně. Později se připojí k jednotce SG-1. Společně s Jackem O’Neillem, Samanthou Carterovou a Teal’cem se vydával do neprozkoumaných částí vesmíru a s týmem hledali další technologie na ochranu Země. Po návratu Daniela Jacksona z vyšší úrovně bytí opustil tým SG-1 a vrátil se ke svým lidem.


Doktorka Janet Fraiserová

 

Doktorka Fraiserová, která byla hlavní lékařkou na Velitelství Hvězdné brány, byla expert na exotické choroby. Často musela improvizovat a dělat těžká rozhodnutí, aby zachránila život mnoha lidem na základně. Doktorka byla zabita mimo Zemi, zatímco se snažila zachránit své kolegy.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 30. 4. 2023 5:43)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

Breaking Stereotypes: The Depth of Mad about in Gay Men

(EgorSam, 29. 4. 2023 19:16)

Love knows no bounds and is not restrictive to any gender or propagative orientation. Gay men give birth to proven this time and again with their handsome relationships built on man, belief, and mutual respect. Despite the stereotypes and predilection that be in our bund, gay men have demonstrated their the goods to paramour way down and meaningfully.
https://bragx.com/videos/3388/chastity-cum-part-2-of-4/
One of the substantive challenges that gay men aspect in their relationships is the societal pressure that dictates what a "normal" relationship should look like. These pressures may escort to self-doubt and insecurities, making it obscure pro gay men to resign oneself to their feelings and demonstrate their love. As a result, some may end up hiding their relationships or desire the requirement to agree with to societal expectations, cardinal to awkward relationships.

In any event, the love between two people, regardless of gender or procreant bearings, is harmonious ' and should be celebrated. Communication and stirring intimacy are necessary in construction and maintaining a healthy relationship. Gay men oblige shown many times and again that they are not afraid to be weak and emotionally indicative, leading to stronger and more intimate relationships.
https://bragx.com/videos/37044/boy-jerking-off-almost-caught-by-parents/
It is imperative to solemnize and admit the difference of regard, including taste between gay men. Their relationships are no remarkable from any other and should not be judged based on stereotypes or societal expectations. We should learn to enjoy the intricacy of solicitude that exists between two people and celebrate it, regardless of their procreative orientation.

In conclusion, gay men acquire proven that they are qualified of deep, meaningful disposition that transcends societal prejudices and stereotypes. They be entitled to to have their relationships valued and celebrated, fitting like any other individual. Alongside accepting and celebrating the diversity of romance, we can bring into being a more inclusive and accepting society.

Премиум база для Xrumer

(Xrumerbem, 29. 4. 2023 6:32)

Премиум база для Xrumer https://dseo24.monster/premium-bazy-dlja-xrumer-seo/baza-dlja-prodvizhenija-sajtov-pri-pomoshhi-xrumer/
Лучшая цена и качество.

ChatCrypto

(EdwinElili, 28. 4. 2023 20:20)

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO.
Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования
Присоединяйтесь к сообществу Chatcrypto и вы получите 1600 токенов Chatcrypto (CCAIT) бесплатно
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
и с каждым рефералом, которого вы направите в Chatcrypto, вы получите дополнительные 1600 токенов бесплатно.
q1w2e12z

ChatCrypto

(EdwinElili, 28. 4. 2023 19:45)

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO. Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования. За регистрацию вы получите бесплатно 1600 токенов chatcrypto(CCAIT)
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
и с каждым рефералом, которого вы направите в Chatcrypto, вы получите дополнительные 1600 токенов бесплатно.
q1w2e12z

Privet

(EgorBiarm, 28. 4. 2023 14:02)

ChatCrypto

(EdwinElili, 27. 4. 2023 16:52)

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO.
Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования
Присоединяйтесь к сообществу Chatcrypto и вы получите 1600 токенов Chatcrypto (CCAIT) бесплатно
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
и с каждым рефералом, которого вы направите в Chatcrypto, вы получите дополнительные 1600 токенов бесплатно.
q1w2e12z

Thank

(RomPax, 27. 4. 2023 1:32)

https://dzenremont-spb.webflow.io/

Пассивный доход – Без особых усилий!

(EdwardRax, 26. 4. 2023 11:20)

Пассивный доход – Без особых усилий!
С нашей помощью вы можете зарабатывать деньги, просто делясь своим Интернетом.
Начните зарабатывать прямо сейчас.
При регистрации вы получаете подарок в размере 5 долларов!
Сразу на вывод!
https://bit.ly/3GXAk2k

ChatCrypto

(EdwinElili, 25. 4. 2023 22:01)

ChatCrypto создает высокопроизводительного ИИ-бота, который является CHATGPT of CRYPTO. Мы запускаем первый в мире дефляционный токен искусственного интеллекта (CHATCRYPTOTOKEN), который будет использоваться в качестве платежного шлюза для лицензирования
Присоединяйтесь к сообществу Chatcrypto и получите бонусс 1600 токенами Chatcrypto (CCAIT) бесплатно
Ссылка на сайт https://bit.ly/41Fp0jc
Мало того, за каждого человека, которого вы привлечете в Chatcrypto, вы получите еще 1600 токенов бесплатно.
q1w2e20z

Стрейч пленка для палетообмотчика. Купить оптом по привлекательной цене!

(Bernardpah, 25. 4. 2023 6:49)

Стрейч-пленка является одним из самых важных материалов в упаковочной индустрии. Этот материал используется для упаковки различных товаров, чтобы обеспечить защиту от повреждений и сохранить свежесть продуктов. Если вы владелец магазина или склада, то вам, вероятно, приходится покупать стрейч-пленку регулярно. В этом случае, оптовые поставки стрейч-пленки могут сэкономить вам много денег.

Одним из лучших мест для покупки стрейч-пленки оптом в Московской области является сайт https://pdpack.ru/streych-plenka. Здесь вы найдете широкий ассортимент стрейч-пленки высокого качества по конкурентоспособным ценам.

Покупка стрейч-пленки оптом на сайте https://pdpack.ru/streych-plenka имеет ряд преимуществ. Во-первых, вы можете выбрать нужное количество пленки, которое соответствует вашим потребностям. Во-вторых, вы можете выбрать различные типы стрейч-пленки, в зависимости от вашего спроса. Например, на сайте вы найдете стрейч-пленку для обертывания паллет, а также стрейч-пленку для упаковки продуктов на полках.

Кроме того, сайт https://pdpack.ru/streych-plenka предлагает быструю доставку в любую точку Московской области. Вы можете заказать стрейч-пленку оптом и получить ее на свой склад или в магазин в течение нескольких дней.

Важно отметить, что стрейч-пленка, которую вы найдете на сайте https://pdpack.ru/streych-plenka, является высококачественным продуктом. Этот материал обеспечивает надежную защиту товаров от повреждений и сохраняет их свежесть. Кроме того, стрейч-пленка имеет отличные технические характеристики, что позволяет снизить затраты на упаковку и транспортировку товаров.

Таким образом, покупка стрейч-пленки оптом на сайте https://pdpack.ru/streych-plenka является выгодным решением для любого владельца магазина или склада в Московской области. Этот сайт предлагает широкий ассортимент высококачественной стрейч-пленки по конкурентоспособным ценам, быструю доставку и удобный заказ товара.

Помимо этого, покупка стрейч-пленки оптом на сайте https://pdpack.ru/streych-plenka может принести дополнительные выгоды. Например, вы можете получить скидки при покупке большого объема пленки, что снизит ваши затраты на упаковку. Кроме того, вы сможете сэкономить время, потому что не придется постоянно заказывать стрейч-пленку в магазинах или онлайн-магазинах, а просто получать ее оптом на свой склад.

Также на сайте https://pdpack.ru/streych-plenka вы найдете полезную информацию о различных типах стрейч-пленки, ее применении и способах использования. Это поможет вам выбрать наиболее подходящую стрейч-пленку для вашего бизнеса и использовать ее наиболее эффективно.

Итак, если вы ищете надежного поставщика высококачественной стрейч-пленки в Московской области, то сайт https://pdpack.ru/streych-plenka - это отличное решение для вас. Здесь вы найдете широкий ассортимент стрейч-пленки, высокое качество продукции, конкурентоспособные цены, быструю доставку и удобный заказ товара. Покупка стрейч-пленки оптом на этом сайте поможет вам сэкономить деньги и время, а также обеспечить надежную защиту ваших товаров во время транспортировки и хранения.

Самая большая база для Xrumer и GSA SER (SEO)

(Neytonbem, 25. 4. 2023 5:29)

Самые лучшие базы для прогонов xrumer и GSA Search Engine Ranker. Выбор сео профессионалов.
https://mipped.com/f/threads/samaja-bolshaja-baza-dlja-xrumer-s-avtoobnovleniem.207352/

окна пластиковые купить

(ThomasWes, 23. 4. 2023 9:46)

Водоотлив - 250 руб https://okno.ooo/images/works/2018/12-2018/loggia-12-2018-6.jpeg

Откосы - 1 250 руб https://okno.ooo/calc-balcony/images/glazing/bb2.png

Размер: 2100 x 1300 мм https://okno.ooo/articles/126-teploe-osteklenie-balkona-pod-klyuch

Отделка с улицы https://okno.ooo/images/2018/07-2018/dacha-okna/DSC00050.jpg

“ Я, Азарова Наталья Н https://okno.ooo/landbalkon/data/images/osteklenie-plastik.jpg
обслуживалась у Вас уже 3 года и не собираюсь менять Ваши услуги https://okno.ooo/images/articles/04-2018/color-windows/colored-windows-5.jpg
Большая благодарность Анне Анатольевне Парфеновой за https://okno.ooo/articles/186-teplye-okna
” Полностью https://okno.ooo/images/works/2018/12-2018/loggia-12-2018-9.jpeg

В течение этого времени профиль не изменит свой цвет и не потеряет форму https://okno.ooo/articles/340-kak-zakazat-khoroshie-okna

Love Knows No Gender: A Look at Gay Men and Intended

(DavidSam, 21. 4. 2023 7:00)

Fancy is a endless know that transcends all boundaries, including gender and sexual orientation. Gay men are no peculiarity to this, as they too own the skill to contour immersed and tell-tale romantic connections with others.
https://gay0day.com/search/family-incest/
Manner, without considering the advance that has been made in fresh years promoting greater acceptance of LGBTQ+ individuals, gay men silent browbeat a admit unrivalled challenges when it comes to sweetheart and relationships. Intolerance, stigma, and societal pressures can all order it more difficult payment gay men to undergo self-reliant in their ability to like and be loved.

Everybody of the most notable aspects of any loving relationship is communication and trust. For gay men, being clever to talk with flauntingly and honestly with their partners is major, only in the grasp the nettle of societal pressures that may hear to undermine their relationship. Innocent in their pal's liking and commitment can eschew gay men to develop undiluted, undying relationships that are based on mutual admire and support.
https://gay0day.com/tags/gay-sex/
Another significant lender in gay men's relationships is the need for heated interplay and intimacy. While shafting can certainly be a division of a loving relationship, it is not the at most or composed the most eminent aspect. Heartfelt intimacy, such as cuddling, sharing stories and experiences, and plainly being there for each other, can be good as leading in edifice a spicy, fulfilling relationship.

Despite the challenges that gay men may head to head when it comes to fancy and relationships, it is clear that they are fair-minded as capable of forming intensely, loving connections as anyone else. At near working to overwhelmed the barriers that wood in their behaviour pattern and celebrating the dissimilitude of suitor in all its forms, we can create a world where all individuals, regardless of sensual orientation, can reveal the love and delight they deserve.

Best essay writing service

(GalenZefe, 18. 4. 2023 18:47)

Best essay writing service ESSAYERUDITE.COM

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 18. 4. 2023 16:09)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/

BITCOIN LOTTERY - SOFTWARE FREE

(LamaHarty, 17. 4. 2023 9:31)

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man, and maybe even a billionaire!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=cOLX3g6ByR4

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

It should be mentioned this

(IXAnaw, 15. 4. 2023 17:44)

Do not forget that free bonus https://igrovie-vulcan-casino-qxb.ru provided only to adults new visitors, who, in turn, invite to join close friends and colleagues, like the one who invited applicants gift loyalty program

Worth noting this

(IXAnaw, 14. 4. 2023 18:28)

Worth noting that free gift https://azino777-azino12.ru donated only who have reached the age of majority new players, who, respectively, invite to join personal relatives and acquaintances, also willing to qualify bonus loyalty program

DataFast Proxies | Highest Quality IPv6 Proxy | Anonymous IPv6 Proxy | IPv6 Proxy to Solve Google reCAPTCHA!

(datafastproxiespx01, 11. 4. 2023 12:08)

DataFast Proxies, Definitive Solution in IPv6 Proxy to Solve CAPTCHA, reCAPTCHA, funCAPTCHA!
IPv6 Proxy for XEvil 4, XEvil 5, XEvil Beta 6, CAPMONSTER 2!

- High Speed ​​IPv6 Proxy
- Virgin IPv6 proxy
- Anonymous IPv6 proxy
- Rotating IPv6 Proxy (configurable)
- Static IPv6 proxy (configurable)
- 24 Hour IPv6 Proxy
- IPv6 Proxy (Uptime 99.9%)

DataFast Proxies | Definitive Solution in IPv6 Proxy!
https://datafastproxies.com/

Contact:
https://datafastproxies.com/contact/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »