Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy SGC

Generál Jonathan Jack O’Neill

První velící důstojník týmu SG-1. Ve svých 18 letech vstoupil do armády, ukázal výborné letecké schopnosti a byl přidělen do speciálních jednotek. Když se jeho syn Charlie nechtěně zemřel, odešel z armády.  Po smrti syna se rozvedl se svojí ženou a žije sám. Vedl tým, který prošel poprvé Hvězdnou Bránou na Abydos. Po několika misích přes celou galaxii a po nesčetných dobrodružstvých se stal generálem a vedl program Stargate. Po nástupu Henryho Heyese do funkce prezidenta se stal generálmajorem a nyní vede Domácí bezpečnost.


Plukovník Cameron Mitchell

 

Plukovník Cameron Mitchell je nadaný stíhací pilot, který byl vážně zraněn při ochraně Země před Anubisem a jeho flotilou. Po jeho plném zotavení příjmul funkci velitele jednotky SG-1. Přemluvil Daniela Jacksona, Samanthu Carterovou a Teal’ca, aby se vrátili zpět k jednotce a společně se vydali bojovat proti Oriům.


Plukovník Samantha Carterová

 

Brilatní a krásná plukovnice Letectva, Samantha Carterová, je geniální astrofyzička a expert na technologii brány. K Velitelství Hvězdné brány je velmi loajální a má skvělý vojenský výcvik.


Teal’c

 

Teal’c je mimozemšťan z rasy Jaffů. Jaffové nosí goaul’dí larvy ve svém břiše. Tito symbionti, které nosí každý Jaffa, pomáhají a udržují imunitní systém této rasy. Jejich předkové pochází ze Země.

Teal’c již symbionta nemá, používá tretonin, který vyvinuli lidé ze Země. Tretonin pomáhá Jaffům přežít bez goaul’dích larev a pomáhá stejně jako symbiont imunitnímu systému.

Když se Teal’c připojil k jednotce SG-1, musel opustit svého syna Rya’ca a svoji ženu Drey’auc. Jeho rodinu ochraňoval mistr Bra’tac, který Teal’ca učil a byl jeho mistrem.

Jeho životním cílem bylo zničit Goaul’dy a získat pro svůj Jaffský lid svobodu.


Doktor Daniel Jackson

 

Veterán z první průzkumného týmu na Abydos. Dr. Daniel Jackson je antropolog, lingvista a odborník na starověké a současné kultury. Mluví více než 20ti jazyky, včetně staroegypštiny. To on původně pomohl rozluštit kartuši a stál za otevřením Hvězdné brány na Zemi. Jeho „šílené“ teorie o tom, že pyramidy sloužily jako přistávací plochy pro mimozemské lodě a mnohé další se nakonec potvrdili, když společně s SG-1 prozkoumával galaxii.


Vala Mal Doran

 

Vala je plánující a sobecký podvodník. Získala si srdce Daniela Jacksona a později se přidala k týmu SG-1.


Generál Hank Landry

 

Generál Hank Landry byl odvolán z důchodu, aby nahradil svého přítele, Jacka O’Neilla, ve funkci velitele Velitelství Hvězdné brány.


Generál George Hammond

 

Generál George Hammond převzal velení nad Velitelstvím Hvězdné brány a všemi jednotkami hned na začátku programu od generála Westa. Je to opravdový vojenský vůdce a moudrý člověk. Pro ochranu planety a lidstva je ochoten podniknout cokoli.

Později byl povýšen na velitele Domácí bezpečnosti. Hammond zemřel na srdeční infarkt a loď třídy Daedalos byla pojmenována po něm – BC-304 George Hammond.


Jonas Quinn

 

Jonas Quinn je člověk z planety Langara. Poprvé se objevil v epizodě „Meridian“, v páté sezóně. Později se připojí k jednotce SG-1. Společně s Jackem O’Neillem, Samanthou Carterovou a Teal’cem se vydával do neprozkoumaných částí vesmíru a s týmem hledali další technologie na ochranu Země. Po návratu Daniela Jacksona z vyšší úrovně bytí opustil tým SG-1 a vrátil se ke svým lidem.


Doktorka Janet Fraiserová

 

Doktorka Fraiserová, která byla hlavní lékařkou na Velitelství Hvězdné brány, byla expert na exotické choroby. Často musela improvizovat a dělat těžká rozhodnutí, aby zachránila život mnoha lidem na základně. Doktorka byla zabita mimo Zemi, zatímco se snažila zachránit své kolegy.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

snabb vegetarisk lunch

(snabb vegetarisk lunch, 31. 8. 2021 4:19)


Hi! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Great blog by the way! snabb vegetarisk lunch stanar.sewomabest.com/map2.php

Drums & Percussion

(ThomasCen, 31. 8. 2021 2:09)

Music has tied us
Keyboards & Pianos
https://fas.st/NNXXI

Drums & Percussion
https://fas.st/Vay4s

String Instruments
https://fas.st/32jbD

bonniers stora kokbok recept

(bonniers stora kokbok recept, 30. 8. 2021 18:17)


I'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays. bonniers stora kokbok recept ripsai.sewomabest.com/map19.php

zara home sweden

(zara home sweden, 29. 8. 2021 22:44)


This information is priceless. Where can I find out more? zara home sweden statin.teswomango.com/map26.php

smoothie med vaniljyoghurt

(smoothie med vaniljyoghurt, 29. 8. 2021 11:40)


Hi, its pleasant article on the topic of media print, we all understand media is a wonderful source of information. smoothie med vaniljyoghurt eran.teswomango.com/map1.php

vegetarisk gi mat

(vegetarisk gi mat, 28. 8. 2021 15:40)


WOW just what I was looking for. Came here by searching for
Excellent article. Keep writing such kind of information on your blog. Im really impressed by your site.
Hey there, You've done an incredible job. I'll definitely digg it and in my view suggest to my friends. I'm sure they will be benefited from this website. vegetarisk gi mat sterme.teswomango.com/map17.php

egyptian magic creme

(egyptian magic creme, 27. 8. 2021 19:54)


you're in reality a just right webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you're doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a wonderful job on this topic! egyptian magic creme olet.teswomango.com/map2.php

продвижение сайтов в 10 топ

(DonaldfaX, 26. 8. 2021 12:45)

Поведенческие факторы для сайта с выводом в топ. Огромный опыт работы по выводу сайтво в топ, собственные технологии, доступны кейсы https://bit.ly/3B1VFSV

springmask i avföring

(springmask i avföring, 26. 8. 2021 8:16)


I read this paragraph completely on the topic of the difference of most recent and preceding technologies, it's remarkable article. springmask i avföring methra.prizsewoman.com/map11.php

psoriasis under foten

(psoriasis under foten, 25. 8. 2021 7:32)


Thank you for another informative website. The place else could I am getting that kind of info written in such a perfect method? I've a project that I am simply now operating on, and I've been at the glance out for such information. psoriasis under foten cartci.teswomango.com/map9.php

Clothing

(Leslieped, 25. 8. 2021 6:57)

This is a unique place for fashionable women's clothing and accessories.
We offer our clients women's clothing, jewelry, cosmetics and health products, shoes, bags and much more.
https://fas.st/aLmjv

best anti aging cream in the world

(best anti aging cream in the world, 24. 8. 2021 21:32)


Hey there! I could have sworn I've been to this site before but after reading through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back often! best anti aging cream in the world omin.teswomango.com/map10.php

купить поршень в сборе

(Robertqhs, 24. 8. 2021 20:13)

Привет товарищи

Отопление
С приходом холодов для владельцев загородного жилья остро встает проблема отопления.

Как показывает практика - лучше не дожидаться понижения температуры и не делать все работы по установке отопительного оборудования в спешке.

Лучше заранее продумать варианты отопления и установить инженерные системы до наступления холодов. Многие отделочные материалы (декоративные покрытия, гипсокартон, штукатурка и прочие) крайне плохо переносят колебания влажности и температуры. Неминуемо возникают трещины, отслоения, конденсат, плесень и все это ведет к ремонту по новой. Для поддержания тепла в доме можно использовать: дрова и уголь; мазут, дизель, бензин, сетевой и баллонный газ, электричество.

Подбор топлива и отопительной системы зависит от финансовых возможностей, доступности топлива и возможности совмещения различных видов топлива. На сегодняшний день можно подобрать один из многих способов обогрева загородного жилья: от котлов на твёрдом топливе до ультрасовременных инфракрасных приборов и термальных насосов, который будет максимально удобен для использования именно в вашем жилище.

Мы рады Вам предложить следующие услуги:
Составление проекта и сметы для подключения водоснабжения внутри строения.
Составление проекта и сметы для подключения отопительной системы.
Установку газового котла (электрического, твердотопливного, пелетного).
Наладку работы котельной: установку бойлера, накопителей воды, монтаж циркуляционных насосов.
Раскладку тёплых полов.
Установку отопительных радиаторов (батарей).
Устройство санузлов.
Сборку душевых кабинок.
Установку фильтров и систем очистки.
В нашей компании с радостью Вам помогут: дадут практический совет и проконсультируют, грамотно составят проект, предварительную смету, учитывая финансовые возможности и личные запросы. Монтаж систем проведут квалифицированные мастера максимально качественно в сжатые сроки с гарантией, и с индивидуальным подходом к каждому клиенту.
Экономия на квалифицированных мастерах может обернуться неполадками системы. Именно поэтому важно продумать все до мелочей, и доверить работу профессионалам.
Николай. Специалист по отоплению.
Специалист по отоплению Николай даст дельный совет как не купить больше трубы, чем это необходимо или где лучше установить термостат. Николай в курсе всех новинок в области обогрева частного дома и для этого с постоянной периодичностью посещает всемирные выставки проходящие в Германии, Италии, Китае и других странах.
Заполните форму ниже или звоните нам по телефону:+375 (29) 186-45-03
Консультация
Бесплатная от специалиста по бурению

health products

(ThomasCen, 24. 8. 2021 15:58)


Online shop for womens clothing and accessories based in the UK strives to provide high quality products from the most reliable companies in the world.
We are opening a marketplace for shoppers to find the latest and greatest in-demand products at incredibly low prices.
https://fas.st/d3rNK

kalkon recept jamie oliver

(kalkon recept jamie oliver, 24. 8. 2021 11:34)


Wonderful article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. kalkon recept jamie oliver reaujo.sewomabest.com/map1.php

hel makrill i ugn

(hel makrill i ugn, 24. 8. 2021 2:50)


Hello, its nice paragraph concerning media print, we all understand media is a wonderful source of data. hel makrill i ugn arno.prizsewoman.com/map13.php

att bli frisör

(att bli frisör, 23. 8. 2021 18:00)


Superb website you have here but I was curious if you knew of any message boards that cover the same topics talked about here? I'd really like to be a part of online community where I can get advice from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it! att bli frisör nighl.sewomabest.com/map6.php

cream to cover varicose veins

(cream to cover varicose veins, 23. 8. 2021 9:04)


Hello, yup this paragraph is in fact fastidious and I have learned lot of things from it regarding blogging. thanks. cream to cover varicose veins golfd.teswomango.com/map1.php

jeukende benen spataders

(jeukende benen spataders, 23. 8. 2021 0:36)


Excellent weblog right here! Also your web site lots up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink on your host? I want my website loaded up as fast as yours lol jeukende benen spataders arrac.sewomabest.com/map6.php

fodrade tights löpning

(fodrade tights löpning, 22. 8. 2021 15:28)


Hi there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks fodrade tights löpning sdeje.prizsewoman.com/map28.php


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »